Zuidbroek heeft alles te bieden

De woningen zijn gelegen in de wijk Zuidbroek. Zuidbroek is een nieuwbouwwijk in Apeldoorn Noordoost. Deze wijk kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid, de vele voorzieningen en gebouwd rondom een groenrijk park. 

Wingerd Zuidbroek

De wijk Zuidbroek is gevormd rondom het mooie ‘Park Zuidbroek’. In dit veelzijdige park is er van alles te beleven en kan je genieten van de rust en de natuur. Hier kun je bijvoorbeeld gaan sporten of picknicken. Daarnaast is dit de ideale plek, met een speeltuin, waterspeelplaats en voetbalveld, voor de kinderen. De omgeving leent zicht daarnaast uitstekend om te fietsen of te wandelen. 

Naast deze prachtige natuur in de wijk beschikt de wijk ook over veel voorzieningen. Zo is er in de wijk een supermarkt gevestigd en zijn er diverse scholen te vinden. In het hart van Zuidbroek ligt je ontmoetingscentrum Het Kristal. Hier is een school, kinderopvang, supermarkt en zelfs een zwembad te vinden. 

Apeldoorn

Apeldoorn wordt niet voor niks ook wel de hoofdstad van de Veluwe genoemd. In de binnenstad van Apeldoorn kun je terecht voor de gezellige terrasjes, de vele winkels en diverse (culturele) activiteiten. Naast deze levendige stad heeft Apeldoorn veel meer te bieden. Direct buiten de stad vind je namelijk prachtige bossen en uitgestrekte natuurgebieden waar je een wandeling kan maken. 

Apeldoorn in een notendop

Ligging en bereikbaarheid

Wingerd Zuidbroek kent een goede bereikbaarheid. Het project ligt nabij de A50 waardoor je binnen enkele minuten op de snelweg rijdt. Binnen een halfuur bereik je Zwolle of Arnhem. Op slechts 15 minuten fietsen tref je de binnenstad van Apeldoorn en nog dichterbij vind je het winkelcentrum Anklaar.

Sfeerimpressie woningen