Woningen

Het project De Wingerd Zuidbroek omvat diverse woonblokken. De nieuwe wijk is aan een prachtig park gelegen en hebben diepe zonnige tuinen. De 19 woningen welke nu worden aangeboden omvatten 6 hoek- en 13 middenwoningen. Deze zijn verdeeld over drie woonblokken en vallen in het middeldure segment.

De woningen hebben een moderne uitstraling dat perfect past binnen deze nieuwe wijk. De gevels van de woningen bestaan uit zwart/bruine gevelstenen voor de woningtypes Mocha en Blanc maar wijken door hun verschillende daken van elkaar af. De keramische dakpannen hebben de kleur antraciet en de goten en hemelwaterafvoer worden uitgevoerd in zink. Beide woningen zijn uitgerust en voorzien van luxe sanitair en tegels.

Duurzaamheid woningen
De woningen in de Wingerd Zuidbroek zijn zeer duurzaam. Lees hieronder waarom!

Hoogwaardige isolatie
De woningen zijn gebouwd met hoogwaardige (isolatie) materialen. Daarnaast is gekozen voor isolerende HR++ beglazing in alle buitenkozijnen,-ramen en deuren van de woning.

Gasloos
Naast de optimale isolatie en de zonnepanelen, zijn deze woningen aangesloten op een warmtenet en zijn daardoor gasloos. 

Zonnepanelen
Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen. Hiermee kan een deel van het stroomverbruik in de woning worden opgewekt.

Ventilatie
Bij een goed geïsoleerde en luchtdichte woning is een gezonde luchtverversing van groot belang. In de woningen is gekozen voor een systeem met natuurlijke toevoer en een mechanische afvoer.

Uw persoonlijke woningdossier

Voor Wingerd-Zuidbroek maken wij gebruik van een digitaal woningdossier, homeDNA (www.homedna.nl). In het digitale portaal is alle informatie en communicatie rondom uw nieuwe woning inzichtelijk georganiseerd. U vindt hier bijvoorbeeld technische tekeningen, omschrijvingen en algemene kopersinformatie. Alle informatie is op ieder gewenst moment te raadplegen via uw persoonlijke woningdossier van homeDNA.

Ook na oplevering van uw woning kunt u homeDNA blijven gebruiken om de informatie over uw woning te raadplegen en om bijvoorbeeld een serviceverzoek door te geven aan Nikkels. Alle communicatie en gegevens blijven zichtbaar in het systeem. Als aanvulling op het online woningdossier kunt u gebruikmaken van de Mijn Huis App van homeDNA. Na de definitieve toewijzing van een woning ontvangt u per e-mail de inloggegevens van uw persoonlijke woningdossier.

Compleet uitgeruste badkamer en sanitair

Alle woningen in De Wingerd Zuidbroek beschikken over een compleet uitgeruste badkamer en sanitair. Het sanitair is van het merk Villeroy en Boch O-novo. De kranen zijn van het merk Grohe, waarbij de douche voorzien wordt van een thermostatische mengkraan. Het toilet is vrijhangend. De badkamer en het toilet zijn voorzien van luxe tegels. Op de wand is gekozen voor een glans witte tegel met de afmeting 25 x 50 cm en op de vloer is gekozen voor een grijze tegel met de afmeting 45 x 45 cm.

Bekijk hier de brochure welke is samengesteld.

Situatie

Via onderstaande button word je geleid naar de situatietekening van het project. Beweeg met de muis over de kaart en je ziet informatie over de verschillende bouwnummers. Klik op een bouwnummer voor meer informatie over de woning.

Situatiekaart

Schrijf je nu in!

Inschrijven

Sfeerimpressie woningen